GİRİŞİMCİLERE REHBER OLACAK PROJENİN 2. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İŞKUR İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, ,KOSGEB İl Müdürlüğü, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Karabük Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ve TOBB Karabük Genç Girişimciler Kurulu tarafından koordinasyonu gerçekleştirilecek olan Girişimcilere yönelik Eğitim ve Danışmanlık projesinin ikinci toplantısı 25.09.2019 tarihinde Karabük SMMMO toplantı salonunda gerçekleşti.

Girişimcilere yönelik olarak hazırlanacak eğitim ve danışmanlık programı ana hatlarıyla oluşturularak önümüzdeki aylar içerisinde  "Nereden Başlasak" temalı örnek projenin tanıtım faaliyetleri planlandı.

25.09.2019 - 14:47:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası