METAL EXPO 2019 FUARINA KARABUK FİRMALARI DAMGASINI VURDU

Ülkemizin demir celik sektörünün geleceğine ışık tutan ve piyasa yapıcı özelliğiyle Avrasya bölgesinin en önemli fuarı sayılan Metal Expo 2019 fuarı 11 Eylül 2019 tarihinde açıldı.İlimizin önemli sanayi firmaları Kardemir A.Ş. , Çağ Çelik A.Ş. ,Mescier A.Ş. , Aygünsan Ltd. Şti. Kayıkçı Ltd.Şti. , Işık Çelik A.Ş. ,Uyar Çelik A.Ş.  açtıkları stantlarla Karabükümüz sektördeki önemini ortaya koydu.Karabük Ticaret ve Sanayi Odasından oluşan heyetimiz bu önemli organizasyonda yer alan firmalarımızı standlarında ziyaret etti.Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier,Genel Sekreter Cem Biçen,TOBB Genç Girişimciler Kurulu Karabük Icra Komitesi Başkanı Bilal Kılıç, Başkan Yardımcıları Hakan Karataş ve Atakan Sönmez  yer aldılar.Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier firmaların sahip ve yetkililerine Demir Çelik Sektörünün öncü ve gelişmesinde büyük katkısı olan Karabükümüzü temsil etmelerinden ve birlik beraberliğimizi ortaya koymalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
Metal Expo fuarının açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile stand ziyaretleri sırasında biraraya gelinerek istişarede bulunuldu.

13.09.2019 - 22:44:23 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası