YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının ve GÜNDER işbirliğiyle BAKKA Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen Karabük İli Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitim Programı’nın ilk etabında Yatırımcılar için GES ve Biokütle Eğitimi Karabük Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Eğitim programının ikinci bölümü olan Güneş Enerjisi Çatı ve Cephe Sistemleri Eğitimi 09.09.2019 Pazartesi günü saat 10:00 da Karabük Öğretmenevinde gerçekleştirilecektir.

06.09.2019 - 17:16:06 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası