BANGLADEŞ BAŞKONSOLOSU İSLAM'DAN BAŞKAN MESCİER’E ZİYARET

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere Karabük’e geldi. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Akyüz’de yer aldı.

Başkan Mescier nazik ziyaretlerinden dolayı Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

23.08.2019 - 16:30:04 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası