İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İl Koordinasyon Kurulu 2. Dönem 3. Toplantısı Vali Vekili İsmail Bayata Başkanlığında, İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıya Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Akyüz katıldı.

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

23.07.2019 - 16:57:49 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası