KARABÜK TSO VE BEMAR+ KARİYER OKULU ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bemar+ Kariyer Okulu (Britishtown English Language Schools)) arasında İşbirliği Protokolü imzalandı.

İşbirliği protokolü ile ilgili açıklama yapan Başkan Mescier ""Oda üyelerimize hizmet alabilecekleri işletmelerde fiyat avantajı ve hizmeti daha özel koşullarda almalarını sağlamak amacıyla bir dizi protokolleri imzalamaktayız. Protokol kapsamında Odamız üyeleri Bemar+ Kariyer Okulundan alacakları dil kurlarından indirimli yararlanabileceklerdir. Ayrıca bu indirimden Odamız üyelerinin birinci ve ikinci derece akrabaları da faydalanabilecek olup tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Bemar Kariyer Okulu indirim protokolüne www.karabuktso.org.tr ‘’Hizmetler-İşbirliği Protokolleri’’ kısmından ulaşabilirsiniz.

21.06.2019 - 11:44:40 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası