KARABÜK TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İLK YETKİ BELGESİ VERİLDİ

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 13 Şubat 2018 tarih,30331 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ‘’2.El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmeliği’’ gereğince Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş işbirliğiyle gerçekleştirilen Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5) Mesleki Yeterlilik Kurumu belgesi alan ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne başvuru yapan Yaşar Topçu, Yönetmeliğin ilgili maddelerini yerine getirdiğinden dolayı Yetki Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Yetki Belgesi,Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş,Karabük Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Biçen ve Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemal Topçu tarafından yapılan ziyaretin ardından firma sahibi Yaşar Topçu’ya teslim edildi.

İlimizde Karabük Ticaret İl Müdürlüğünden ilk Yetki Belgesini alan firmamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

18.06.2019 - 21:10:35 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası