KARABÜK TSO VE KARADENİZ EREĞLİ TSO KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon süreci kapsamında Karadeniz Ereğli TSO ile kıyaslama çalışması 11.06.2019 tarihinde yapıldı.Kıyaslama çalışmasına Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen,Planlama Koordinasyon ve Akreditasyon Müdürü Pelin Er,Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Taner Tunçer,Kdz.Ereğli TSO Akreditasyon Sorumlusu ve KOSGEB Temsilcilsi Kubilay Arslangörür,Muamelat Memuru İsmail Ocak ve Özel Kalem Merve Ergür katıldı.

Kıyaslama çalışmasında Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının Bilgi ve İletişim Teknolojileri ve İletişim Ağı konuları karşılaştırıldı.Karabük TSO Akreditasyon Portalı incelenerek iyi uygulama örnekleri paylaşımı yapıldı.

11.06.2019 - 17:41:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası