BAŞKAN MESCİER’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, bir mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Mescier mesajında şu ifadelere yer verdi:
Bayramlar; dargınların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği müstesna günlerdir.
Bu kutsal günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk,bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.

04.06.2019 - 00:54:15 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası