TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İFTARDA BULUŞTU

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu 31.05.2019 tarihinde Gerdan Restaurant'ta düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftara Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı H.Salih Yılmaz,Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Bİçen,TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa,TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç ve Genç Girişimciler katıldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı H.Salih Yılmaz; ‘’göreve geldiğimiz günden bu yana genç girişimcilerimizi önemsiyoruz.Şirketlerimizin devamlılığı,ekonomimizin ivme kazanması,katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi,yeni iş olanaklarının yaratılması bu konuya verilecek destekle doğru orantılı.Karabük TSO olarak genç girişimciler kurulumuzun yapacağı  projelere destek vereceğiz ve takipçisi olacağız’’dedi.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç;''Düzenlediğimiz iftar programında aramızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.Genç girişimciler şehirlerin ve ülkelerin kalkınmasında önemli bir sorumluluk üstleniyor,bizler de Genç Girişimciler Kurulu olarak sürdürülebilir projeler üretebilmek için çalışıyor ve hedeflerimizin Karabük'ün tanınmasına ve ekonomisine katkı sağlamasını istiyoruz. dedi.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa ‘’Üreten Eller’’projesiyle TOBB’da gerçekleşen proje yarışmasında Türkiye’de ilk 5’e girmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ve tüm genç girişimcilere yapmayı planladıkları projelerde destek olduklarını belirtti.

Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen; TOBB nezdinde odalar artık yaptıkları projeler ve bu projelerin yarattığı katma değerlere bakılarak önemseniyor. Yapısal büyüklüklerden çok insana,ülkeye,ekonomiye verdikleri katkılar proje üretimi üzerinden değerlendiriliyor. TOBB 75. Genel Kurulunda da bunu yaşayarak gördük 365 oda ve borsa arasında ‘’Üreten Eller’ ’projemiz yüzlerce projeden 40 proje arasında sosyal sorumluluk alanında ilk 5’te yer aldı ve gurur duyduk,sanırım bu projeler her sene devam edecek. BAKKA olsun AB,KOSGEB projeleri olsun proje üretmeli,insana ve ekonomiye katkı veren işler yapmalıyız’’dedi.

01.06.2019 - 17:13:14 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası