CEMBER BEZİ ÜZERİNE TÜRK MOTİFLERİ İŞLEMECİLİĞİ KURSU DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR, Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yürütülen unutulmaya yüz tutan yöresel ürünlerimizin tekrar canlandırılması ve ekonomiye kazandırılması amacıyla açmış olduğumuz kursumuz 30.05.2019 tarihinde ziyaret edildi.

Ziyarette İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Üniversitesi Girişimcilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Kahraman Uygun, Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen, TOBB Karabük Kadın Girişimciler Kurulu ve Üreten Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Nuray Alpboğa, TOBB Karabük Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç, Ekonomi Karabük Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Güldemir yer aldı.

30.05.2019 - 17:20:08 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası