KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİMCİLİK BÖLÜMÜNDEN KARABÜK TSO’YA ZİYARET

Karabük Üniversitesi Girişimcilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Kahraman Uygun 30.05.2019 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulundu.

Ziyarette TOBB Karabük Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa,TOBB Karabük Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç,Ekonomi Karabük Gazetesi Genel Yönetmeni Osman Güldemir yer aldı.

2019-2022 yılı Karabük TSO Stratejik Planında yer alan Karabük Üniversitesi ile gerçekleştirilecek faaliyetler,etkinlikler ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

30.05.2019 - 17:18:18 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası