SİGORTA HAFTASINDA SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE TOPLANTI DÜZENLENDİ

27 Mayıs – 2 Haziran Sigorta haftası kapsamında 28.05.2019 tarihinde Gerdan Restaurant’ta sektörün temsilcileri ve çalışanlarıyla bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda 1.Meslek Komitesi Başkanı Kamil Ünal ‘’sigortacılığın ülkemiz ve ilimiz için son derece önemli bir yerde bulunduğunu, sektörde faaliyet gösterenlerin birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarını çözebileceklerini, Karabük TSO’nun da bu konuda kendilerine yardımcı olacağını belirtti ve toplantıya katılan herkese teşekkür ederek sigorta haftasını kutladı.’’

Toplantı katılımcılarla yapılan soru cevap kısmından sonra sona erdi.

29.05.2019 - 17:19:01 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası