BAŞKAN MESCİR’DEN SİGORTA HAFTASI MESAJI

Karabük Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, "Sigorta Haftası" nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Başkan Mescier Mesajında; ’Ülkemizde Mayıs ayının son haftası “Sigorta Haftası” olarak kutlanmaktadır. Toplumumuzda Sigorta bilincinin artırılması, Sigorta sektörünün geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Sigortacılık bilincinin ve sektöre duyulan güvenin artırılmasını hedefleyen Sigorta Haftası’nın tüm sigortacılık faaliyeti gösteren üyelerimize ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum’ ’dedi.

28.05.2019 - 15:36:49 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası