KARABÜK TSO 1.MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ VE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası 2019 yılı 1.Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı ve Mayıs ayı olağan meclis toplantısı 27.05.2019 tarihinde Karabük Gerdan Restaurant’ da düzenlenen iftar programıyla gerçekleşti.

Karabük TSO Meclis Başkanı H.Salih Yılmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıya,Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, meclis üyeleri, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri OSB Müdürü Emin Demir, Karabük TSO Akreditasyon danışmanı Mehmet Besleme ve meslek komite üyeleri katıldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın kurucu üyesi olarak yürüttüğü Karabük Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Karabük TSO Akreditasyon danışmanı Mehmet Besleme TOBB Akreditasyon sistemi,oda organlarının görevleri,meslek komitelerinin önemi ve meslekleriyle ilgili sorunların nasıl çözülebileceği vb. konularda bilgilendirmede bulundu.

Meslek komitelerinin sorun ve çözüm önerilerinin alınmasıyla toplantı sona erdi.

28.05.2019 - 12:06:49 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası