KARABÜK HEYETİNDEN SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK’A ZİYARET

Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz,Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Pehlivan Baylan, Haddeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Bostancı ve Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emin Demir’den oluşan Karabük heyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Karabük Heyeti tarafından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, bölgemiz ve ilimiz için oldukça önemli olan Filyos projesinin son durumu ile Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kamulaştırma safhası, ilimiz sanayi altyapısı geliştirilmesi çeşitlendirilmesi ve Kardemir ile ilgili bilgiler sunuldu ve Sayın Bakanı Karabük’e davet ettiler.

İlk Ağır sanayi hamlesinin gerçekleştirildiği il olan Karabük'ün kendileri için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Bakan Varank nazik ziyaretleri için heyete teşekkür etti.

25.05.2019 - 00:08:32 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası