KARABÜKLÜLER VAKFI’NDAN İFTAR

Karabüklüler Vakfı tarafından Ankara Gazi Üniversitesi Sosyal Tesislerinde iftar düzenlendi.

Ankara’da bulunan Karabüklülerin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Vali Fuat Gürel, Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Şahin, Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Hüseyin Avni Aksoy, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Uçar, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kahveci, Eski Vali Hasan İpek, , Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilciler ve Karabüklüler katıldı.

24.05.2019 - 18:39:13 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası