SGK İL MÜDÜRÜ YILDIRIM’DAN ZİYARET

13-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik haftası nedeni ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü İsmail Yıldırım 15.5.2019 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i ziyaret etti.

Ziyarette, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım tarafından Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında bilgiler verildi.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

15.05.2019 - 19:30:04 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası