KARABÜK TSO ÜYELERİNDEN ZİYARET

Karabük TSO üyelerinden Boskay Metal San.ve Tic.Ltd.Şti.sahiplerinden Uğur Bostancıoğlu, Akyüz Metal Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. sahiplerinden Recep Akyüz ve Mizan Ticaret Demir Çelik ve San.Mam.Paz.Ltd.Şti. sahiplerinden Mustafa Supçin 15.05.2019 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı H.Salih Yılmaz da yer aldı.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

15.05.2019 - 19:27:28 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası