BAŞKAN MESCİER’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier yayımladığı mesajda;“Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır.Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak en yüce duygudur. Karşılıksız ve şartsız sevgiye, fedakârlığa, insanı insan yapan tüm değerlere sahip annelik, en kutsal görevlerden biridir.

Bu duygularla, cennetle müjdelenen, baş tacımız, en değerli varlığımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, şehit annelerimiz başta olmak üzere yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice anneler gününe birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum”dedi.

11.05.2019 - 23:17:54 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası