KARABÜK TSO VE TOBB MEYBEM A.Ş. İŞBİRLİĞİNDE YAPILAN MYK SINAVLARI DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınavları devam ediyor.Köprülü Vinç Operatörlüğü Seviye 3 sınavları 14 kişinin katılımıyla 27 Nisan 2019 tarihinde Çelikoğlu Demir Çelik San. ve Tic.Ltd. Şti. firmasında gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iştiraki olan MEYBEM A.Ş. firması uzmanlarının gözetiminde iki aşamada gerçekleştirilen sınav teorik ve sonrasında gruplar halinde performans sınavı olarak yapıldı.