KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ SINAVLARI DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde 20.04.2019 tarihinde Köprülü Vinç Operatörlüğü Seviye 3 sınavları 36 kişinin katılımıyla Mescier Demir Çelik San.ve Tic. A.Ş. firmasında gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iştiraki olan MEYBEM A.Ş. firması uzmanları gözetiminde teorik sınav ve sonrasında gruplar halinde performans sınavı yapıldı.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli işlerde sınav ve belgelendirme yapmak üzere Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilen TOBB MEYBEM A.Ş. ile yapılan protokole istinaden 45 meslekte belgelendirme faaliyetlerimiz Karabük’te devam etmektedir.