BAŞKAN MESCİER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Berat Kandili nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Başkan Mescier yayımladığı kutlama mesajında; ‘Yüce dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç ayların sonuncusu, Ramazan ayının müjdecisi olarak bilinen ve arınma, günahlardan temizlenme, sıkıntı ve musibetlerden kurtulma manasına gelen Berat gecesi, Müslümanların rahmet ve mağfirete ulaşma arzusuna vesile olan önemli gecelerden biridir.

Mübarek üç aylar içerisinde yer alan bu günde; milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.’’