GÜNDER VE TOBB MEYBEM ZİYARET EDİLDİ

İlimizde yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve yeni is olanakları yaratmak amacıyla yenilenebilir enerji konusunda çalışmalarıyla tanınan GÜNDER Derneği ziyaret edildi. GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Kutay Kaleli ile yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Bicen ve Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Tasliyan’la birlikte TOBB MEYBEM A.S. Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban ziyaret edilerek ilimizde yapılacak Mesleki Yeterlilik sınavları ve sınav merkezi olan okulumuzun öğretmenlerinin sınavlarda görev alabilmeleri amacıyla yapılması gerekli çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu.

11.04.2019 - 21:14:41 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası