TOBB EBYS (ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ) EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin hizmete açtığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Eğitimi TOBB Sosyal Tesislerinde 25-29.03.2019 tarihinde yapıldı. ​

Eğitimde; Kurum iç/dış, gelen/giden, evrak hazırlama, dosya kodu, ilgi, ek, parafa gönderme, imzaya gönderme, ilgili evrak ilgili ayrıntılar uygulamalı olarak gösterilerek form işlemleri ve iş akışı temalarına yönelik bilgilendirmeler yapıldı.

Eğitime Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Biçen, Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Taner Tunçer, Eğitim ve Proje Memuru Yıldız Uzunlar katıldı.

01.04.2019 - 09:30:04 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası