DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği koordinasyonunda Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 27.3.2019 tarihinde ‘’Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’’ Karabük TSO meclis toplantı salonunda 21 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Ticaret Uzmanı Lale Özkan ‘’İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları’’ ve Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım Çalış ‘’İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim’ ’konularını anlattı.