TOBB KARABÜK GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN VALİ GÜREL’E ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karabük Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Bilal Kılıç,Başkan Yardımcısı Hakan Karataş ve Girişimciler Kurulu üyelerinden oluşan heyet 26.3.2019 tarihinde Vali Fuat Gürel’i ziyaret etti.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette TOBB Karabük Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç, TOBB’un Türkiye’nin 81 ilinde yer alan oda ve borsalardan 18-35 yaş arası girişimcilerin oluşturduğu bir yapı olduğunu belirterek çalışmalar hakkında Vali Gürel’e bilgiler aktardı.

Vali Gürel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere çalışmalarında başarılar diledi.

27.03.2019 - 10:44:23 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası