TÜRKİYE FİNANS ŞUBE MÜDÜRÜ PASLI’DAN KARABÜK TSO ZİYARETİ

Türkiye Finans Katılım Bankası Şube Müdürlüğü görevine gelen Hüseyin Paslı 25.3.2019 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i ziyaret etti.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

25.03.2019 - 17:13:21 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası