BAŞKAN MESCİER’İN TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle 14.3.2019 tarihinde bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Mescier yayınladığı kutlama mesajında; “ Sağlıklı hayat, her insanın vazgeçemeyeceği temel bir hakkıdır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olup “Önce insan” anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

14.03.2019 - 10:54:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası