GENÇ İŞ ADAMLARI EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın BAKKA Teknik Destek Programı kapsamında yürüttüğü ‘’ Genç İşadamları Eğitim Programı (TR/18/TD/118)" eğitimleri 09.03.2019 tarihinde Safrabolu Hilton Garden Inn’de gerçekleşti.

Eğitimlerin son bölümü Serdar Bilecen’in ‘’Satış Yönetim’’,Prof.Dr.Ramazan Aktaş’ın ‘’İşletme Sermayesi Yönetimi’’konularını içeren eğitimleri vermesiyle sona erdi.

Dört hafta süren Genç İşadamları Eğitim Programlarında TOBB ETÜ Eğitmenleri Prof.Dr. Özcan YAĞCI,Prof.Dr. Yavuz ERCİL,Dr.Cengiz Tavukçuoğlu,Serdar Bilecen ve Prof.Dr.Ramazan Aktaş yer aldı.

Eğitime, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 18-35 yaş arası belirlenen Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu üyesi 30 kişi katıldı.