İŞLETMELERDE MENTÖRLÜK UYGULAMASI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında İleri Girişimci Programları Kapsamında desteklenen işletmelere yönelik mentörlük çalışmaları işbirliği protokolü 07.03.2019 tarihinde imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında amaç; orta yüksek ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren işletmelere mentörlük hizmeti verilmesi, işletmelerin faaliyetlerinin, vizyonlarının gelişmesine yönelik tavsiye ve yönlendirmelerle tecrübe paylaşımı sağlamaktır.