TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ BAŞKANLIK SEÇİMLERİ YAPILDI

Karabük İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimleri KTSO meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Karabük İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanlığına oybirliğiyle Bilal Kılıç seçildi. Başkan Yardımcılığı görevlerine ise Hakan Karataş ve Atakan Sönmez seçildi.

Seçimin ardından İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu üyesi Murat Sönmez’de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yeni dönemde başarılar diledi.

07.03.2019 - 18:00:57 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası