GENÇ İŞADAMLARI EĞİTİM PROGRAMI ÜÇÜNCÜ EĞİTİMİ YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın BAKKA Teknik Destek Programı kapsamında yürüttüğü "Genç işadamları Eğitim Programı" Safranbolu'da düzenlenen üçüncü eğitimi 06.03.2019 tarihinde gerçekleşti.

Safranbolu Hilton Garden Inn’de gerçekleşen eğitime Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu üyesi 28 kişi katıldı. TOBB ETÜ eğitmenlerinden Dr.Cengiz Tavukçuoğlu ''İş Yaşamında Kuşak Yönetimi ve Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi’’ konularını içeren eğitimleri verdi.

Eğitim programı 09.03.2019 Cumartesi günü yapılacak olan ‘’Satış Yönetimi ve İşletme Sermayesi Yönetimi’ ’eğitimleriyle tamamlanacak.