KARABÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MESCİER’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier yayımladığı mesajında;

“Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle esnaf, tüccar, sanayici ve tüm hemşerilerimizin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

07.03.2019 - 00:31:33 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası