Mesleki Yeterlilik Eğitimleri Hakkında

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB MEYBEM ve Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile Mesleki Yeterlilik Kurumu sınavları 41 meslekte devam etmektedir.

Ayrıca bu sınavlara Emlak Danışmanı (Seviye 4),Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5),Servis Aracı Şoförü(Seviye 3) ve Köprülü Vinç Operatörü(Seviye 3) meslekleri de eklenmiştir. Yapılacak sınavların ön başvuruları odamız web sitesinde bulunan ‘’ Mesleki Yeterlilik Eğitimleri Başvuru Talep Formu ‘’ kısmından yapılmaktadır.

Eğitimlerle ilgili geniş bilgi Karabük Ticaret ve Sanayi Odasından alınabilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

TOBB MEYBEM Sınav ve Belgelendirme Hizmet Kapsamı