Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Oda Organ Seçimleri Hakkında

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODA ORGAN SEÇİMLERİ HAKKINDA

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri 14.04.2018 Cumartesi Günü Saat 09:00-17:00 Arası Karabük Belediyesi Kent Meydanı Toplantı Salonunda Yapılacaktır.Şahıs İşletmeleri Nüfus Cüzdanı İle,Tüzel Kişilikler (Ltd,A.Ş,Koop) Odamızdan Alacakları Yetki Belgesi Veya İmza Sirküleri (Temsil Ve İlzama Yetkilisi,Sirkülerin Aslı Ve Fotokopisi,Nüfus Cüzdanı Yanında Olacak Şekilde) İle Oy Kullanabileceklerdir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

İMZA SİRKÜLERİ İLE OY KULLANACAKLARA ÖNEMLİ DUYURU

14 Nisan 2018 Tarihinde Odamız Organ Seçimlerine Katılacak Tüzel Kişilikler (A.Ş,Ltd, Koop) Odamızdan Alabilecekleri Yetki Belgesi Dışında Tercihen İmza Sirküleri İle Oy Kullanacaklarsa;Müştereken Temsil Yetkisi Verilmiş Olması Halinde Müştereken Yetkilendirilen Temsilciler Tarafından İmzalanmış Ve Aralarında Oy Kullanacak Temsilciyi Gösterir Dilekçeyi Sandık Kurulu Başkanına Vermek Zorundadır.Oy Kullanacak Kişinin Yanında İmza Sirküsünün Aslı, Fotokopisi, Dilekçe Ve Nüfus Cüzdan Fotokopisi Olması Gereklidir.Ayrıca Süresi Biten İmza Sirküleri Geçerli Olmayacaktır.Önemle Duyurulur.

MESLEK GRUPLARININ OY KULLANILAN SANDIKLARA DAĞILIMI HAKKINDA

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri 14.04.2018 Cumartesi Günü Saat 09:00-17:00 arası Karabük Belediyesi Kent Meydanı Toplantı Salonunda Yapılacaktır.

1.2 ve 3. meslek grupları 1 nolu sandık kurulunda
4.5.ve 6. meslek grupları 2 nolu sandık kurulunda
7.8.9.ve 10. meslek grupları 3 nolu sandık kurulunda oy kullanacaklardır

11.04.2018 - 10:18:39 | 0

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.